Beoordelingen en referenties

Bedrijfsnaam : these sides UP
Website :
Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen 4.3 van 5 , 13 stemmen , 18 waarderingen
Beoordeling  
02/06/2015   

Onzettend goed in het meedenken bij niet-standaard vragen, snelle levering en een goede prijs. Dank!

Review  
20/03/2015    Website   

Hallo Ronald,

De kisten zijn prachtig, dank!

Hartelijke groet,
Sappho

Review  
21/10/2014    Website   
Author Picture

Thank you again for your great input for my exhibition
I received enormous compliment on the photo works, both for content and the installation (smooth construction!!)

I look forward to working with you again, whenever I have a chance in the future!!

Thanks again

Beoordeling  
20/06/2014   

Sokkel Pro op maat: Prachtig uitgevoerd en correcte levering, top!

Beoordeling  
14/05/2014   

Afgelopen week mijn vierde sokkel geleverd gekregen, en wederom een prachtig product
voor een zeer scherpe prijs. Zowel maatvoering als afwerking perfect in orde!
Echt een aanrader, voor wie een prachtige sokkel op maat wil hebben.

Beoordeling  
14/05/2014    Website   

Ronald van These sides UP heeft me enorm goed geholpen. Ik had binnen een paar dagen een transportkist nodig. Dat ging perfect en de kist is top kwaliteit. Ronald, nogmaals bedankt!

Beoordeling  
05/02/2014    Website   
Author Picture

De console heeft zijn plaatsje gevonden bij de hoofdingang, een kunstwerk kijkt nu alle bezoekers recht in de ogen 🙂

Beoordeling  
20/01/2014    Website   

Best regards and our gratefulness for your help for the exhibition.

- Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España

Beoordeling  
07/01/2014   
Author Picture

Zijn de sokkel bouwpakketten ook leverbaar in 18 mm plaatdiktes? Ik wil deze voor een luidsprekers gebruiken. Het probleem wat zich kan voordoen bij 12 mm is dat het materiaal door lage tonen gaat resoneren. Dit is op te lossen door verstevigingsribben te plakken. maar dit had ik dan liever van te voren geweten zodat ik daar in het ontwerp direct rekening mee had kunnen houden...

...Verder prima materiaal, past perfect. Bedankt voor het aanbod om de bestelde bouwpakketten te ruilen, maar ik stuur ze niet terug. Al bij al toch een tevreden klant.
Vriendelijke groeten,
Mattijs

Beoordeling  
24/12/2013   

Console in goede orde ontvangen.
Veel dank en groet

 

 

Zelf ook een beoordeling toevoegen?

Graag ontvangen we uw mening over these sides UP. Was u tevreden of kan er iets aan onze service of producten verbeterd worden? Overweeg een beoordeling of referentie achter te laten. Opmerkingen, ideeën en suggesties worden op prijs gesteld.

Uw email adres zal nooit openbaar worden gemaakt en uw naam mag u om privacy-redenen afkorten.

Uw naam *

E-mail *

Waardering: 1 - 5 (onvoldoende - zeer goed)

Uw beoordeling of opmerking

Anti spam vraag: Welke kleur hebben wortels?

Op dit moment kunnen we vanwege de grote drukte geen nieuwe maatwerk opdrachten aannemen.
Onze excuses hiervoor.