Assistentie, productie en inrichting

Technische assistentie voor tentoonstellingsmakers, vormgevers of kunstenaars

 • Installatie en inrichting van tentoonstellingen en presentaties
 • Productie
 • Project management
 • Ontwerp
 • Advies

Wij ondersteunen bij de uitvoering van de meest uiteenlopende presentaties in met name Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Daarnaast verrichten wij korte opbouwwerkzaamheden voor beurzen of tentoonstellingen in het buitenland.

Ons kleine team beschikt over een brede materiaalkennis, een eigen werkplaats en een perfectionistische instelling die weinig voor onmogelijk houdt.

Ontwerpschetsen
Voor veel opdrachten laten we  graag eerst een schets d.m.v. een computermodel zien. Het voorkomt misverstanden en zo kan er al in een vroeg stadium samengewerkt worden met de kunstenaar of tentoonstellingsmaker bij het zoeken naar de juiste technische of visuele oplossingen.

Prijsinformatie
Afhankelijk van de opdracht kan gekozen worden tussen:

 1. Vooraf vast afgesproken prijs. Dit geeft de zekerheid dat een budget niet overschreden gaat worden en legt de verantwoordelijkheid daarvoor bij these sides UP.
 2. Prijs per gewerkte uren. Een uurprijs biedt meer flexibiliteit in de uitvoering, waardoor meer samenwerking mogelijk is en tijdens de opdracht nog ingrijpende keuzes kunnen worden gemaakt. Het tarief hiervoor begint vanaf € 27,00 ex btw.

Beoordelingen en referenties
Klik hier om naar de beoordelingen en referentie pagina te gaan.

Contact formulier

  Uw naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Onderwerp *

  Bijlage (enkel afbeeldingen of tekst bestanden)

  Uw bericht

  Anti spam vraag: Welke kleur heeft gras?